Verf

Heeft u een overvoorraad verf? Of seizoensrestanten? Wilt u partijen Flexa, spuitbussen of verf spullen verkopen? Korenbeurs partijverkoop helpt u hier graag bij.Wij zijn erg flexibel en u kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over uw voorraden. Al bijna 40 jaar staan wij bekend als een betrouwbare partner die u graag van dienst is.

Een aantal handige dingen om te weten:

1. Wat voor verf kopen wij graag in?

Als verf opkoper zijn wij onder andere geïnteresseerd in latex muurverf, beits, spuitbussen verf en lakverf. Dit kan gaan om bijvoorbeeld merken als Histor, Flexa, Cetabever, Sikkens, Sigma, Wijzonol, koopmans enz. Dit kan gaan om voorraden van zowel winkels, groothandels- en fabrieken. Wij stellen echter een aantal eisen aan de verf

2. Waar moet een restpartij verf o.a. aan voldoen?

Wij kopen graag partijen in vanaf ongeveer 100 items. U kunt bij ons terecht met een groot scala aan verf. Onze voorkeur gaat uit naar de volgende partijen verf.:

  • De kwaliteit is nog goed.
  • Wij kopen voorraden van o.a. winkels, groothandels- en fabrieken
  • Verf moeten voldoen aan de nu geldende eisen wat betreft VOC-waarden.

3. Hoe gaat een opkoper te werk?

Nadat u contact hebt opgenomen via de telefoon of het onderstaande formulier nemen we contact met u op en komen wij bij u langs. Wij hanteren geen limiet maar wel een minimum van ca. 100 items. Vervolgens bekijken we uw partij en sluiten we voor beide partijen een goede deal. De betaling gaat direct en wij nemen de partij indien mogelijk gelijk van u mee.

4. Vandaag nog van uw partij af?

Wij komen zo snel mogelijk bij u langs en als het kan vandaag nog. Vul het onderstaande formulier in en wij streven ernaar om u binnen 4 uur te antwoorden. Mocht u twijfelen of uw partij interessant is voor ons, laat dan ook gerust uw informatie achter. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.